Buenos Vinos

Wijn ontdekken

Wijnproeverij voor particulieren

Eigen wijnproeverij organiseren?

Om je op weg te helpen met het organiseren van een wijnproeverij hebben wij op onze website 8 verschillende wijnproeverij dozen staan. Deze wijnproeverij dozen bieden je de mogelijkheid om samen met familie en/of vrienden thuis verschillende kwaliteitswijnen te gaan proeven. In iedere doos zitten 6 verschillende wijnen. Zo kun je perfect zelf thuis een wijnproeverij organiseren.

Wij houden van Goede unieke wijn 

Wijnkenner

Buenos Vinos_Wijnen_Divus
Unieke wijnen

Waarom zijn onze wijnen uniek:

grapes
Passie

Wij hebben een passie voor wijnen wat u terugvindt in ons assortiment

Kwaliteit

We bieden u wijnen aan van zeer goede kwaliteit

Inspectie

We kiezen zelf de wijnen ter plekke uit bij de wijnboeren

Beoordeling

Onze wijnen krijgen goede beoordelingen in de bekende wijn apps

Genieten en leren van een wijnkenner of wijnadviseur

Lekkere wijnen met een verhaal

Wij houden van lekkere wijnen en zoeken dus wijnen met een verhaal. Wijnen waar iets over te vertellen valt. Bijvoorbeeld de wijnen van Bodegas Bleda waar de wijnranken op 700 meter boven zeeniveau groeien. Hier groeit de Monastrell druif met een hoog suiker en tannine gehalte.

Of van Cantina Ravazzi waar men prachtige wijnen maakt voor hun private collection. De Prezioso wijn van 2016 is nu op de markt en is door de Italiaanse wijngoeroe Luca Maroni beoordeeld als beste Italiaanse wijn van 2020!

Unieke wijnen speciaal geselecteerd en geïmporteerd

Maar wat is dan goede wijn?

Over smaak valt niet te twisten, maar “goede wijn” is voor ons wanneer we zelf overtuigd zijn van de smaak van de wijn. Dat wil niet zeggen dat elke wijn van verschillende jaargangen even goed is. U zult in onze webshop en zeker in de groothandel dan ook wijnen vinden die we echt speciaal selecteren op jaargang omdat net deze specifieke jaargang erg goed beoordeeld wordt. Bijna al onze wijnen hebben dan ook een zeer goede beoordeling. Nadeel is wel dat wanneer deze wijn op is we de wijn dan niet meer bestellen omdat deze niet voldoet aan onze beoordeling.

Aantrekkelijk geprijsd 

Prijsstelling

Al onze wijnen zijn aantrekkelijke geprijsd. Daarnaast bieden wij u standaard bij afname van 12 flessen (2 dozen) wijn 10% korting, bij 24 flessen (4 dozen) of meer 15% korting. Vanaf € 90,00 betaalt u geen transportkosten.

We krijgen regelmatig de vraag over hoe het kan dat u de wijn wanneer u bijvoorbeeld in Italië op vakantie bent bij de producent zelf kan kopen voor € 7,50 en bij Buenos Vinos kost de wijn € 12,50? Dat heeft te maken met diverse kosten die wij hebben voordat wij de wijn bij u kunnen afleveren zoals accijns, transportkosten en verpakkingskosten.

Kijk gerust in onze webshop en bestel eenvoudig online uw wijnen.

Wij staan voor uw klaar met Vrijblijvend wijnadvies

Vragen?

Heeft u vragen over het organiseren van uw eigen wijnproeverij? Misschien wilt u wel een eigen proeverij pakket samenstellen of heeft u een vraag welke wijn het beste past. Geen probleem wij geven u snel en vrijblijvend wijnadvies. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen of mailen.


    Rijssen, Nijverdal, Hellendoorn, Holten, Markelo, Wierden, Enter, Almelo, Enschede, Hengelo, Deventer en Zwolle.

    Wij leveren graag wijnen bij u thuis of in uw restaurant

    Vanuit onze wijngroothandel leveren wij graag aan particulieren, restaurants en andere bedrijven in heel Oost Nederland. Wij zijn regelmatig onderweg, vanuit onze vestiging in Rijssen, om onze klanten te bedienen. Binnen Rijssen, Nijverdal, Hellendoorn, Holten, Markelo, Wierden en Enter bezorgen wij op donderdagavond en op zaterdagmorgen gratis!

    Daarnaast komen wij regelmatig in de grotere plaatsen in de regio zoals in Almelo, Enschede, Hengelo, Deventer en Zwolle. Wij bezorgen onze wijnen bij zowel particulier als restaurant. Bent u gevestigd in een andere plaats? Geen probleem neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.