Buenos Vinos

Wijnproeverij organiseren

Wijnproeverij voor particulieren

Eigen wijnproeverij organiseren

Om je op weg te helpen met het organiseren van een wijnproeverij hebben wij op onze website 8 verschillende wijnproeverij dozen staan. Deze wijnproeverij dozen bieden je de mogelijkheid om samen met familie en/of vrienden thuis verschillende kwaliteitswijnen te gaan proeven. In iedere doos zitten 6 verschillende wijnen. Zo kun je perfect zelf een wijnproeverij organiseren.

Leerzaam & Gezellig

Leer je favoriete smaak kennen

Met een wijnproeverij kom je er achter wat je favoriete wijn is qua smaak en bij welke gerechten je smaakpapillen het meest getriggerd worden. Naast het feit dat het erg gezellig is om een wijnproefavond te organiseren, kan het ook leerzaam zijn voor jezelf.

Flexibel en servicegericht

Speciale wensen?

Zit de voor jou juiste wijnproeverij doos er niet bij op onze website? Stuur dan een mail naar info@buenosvinos.nl en geef aan welke wijndoos wij voor jouw wijnproefavond kunnen samenstellen. Mocht je advies hierover kunnen gebruiken, neem dan ook gerust contact met ons op.

Team Buenos Vinos

Jan Slagman

Wij staan voor uw klaar met Vrijblijvend wijnadvies

Vragen?

Heeft u vragen over het organiseren van uw eigen wijnproeverij? Misschien wilt u wel een eigen proeverij pakket samenstellen of heeft u een vraag welke wijn het beste past. Geen probleem wij geven u snel en vrijblijvend wijnadvies. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen of mailen.


    Rijssen, Nijverdal, Hellendoorn, Holten, Markelo, Wierden, Enter, Almelo, Enschede, Hengelo, Deventer en Zwolle.

    Wij leveren graag wijnen bij u thuis of in uw restaurant

    Wij leveren graag aan particulieren, restaurants en andere bedrijven in heel Oost Nederland. Wij zijn regelmatig onderweg, vanuit onze vestiging in Rijssen, om onze klanten te bedienen. Binnen Rijssen, Nijverdal, Hellendoorn, Holten, Markelo, Wierden en Enter bezorgen wij op donderdagavond en op zaterdagmorgen gratis!

    Daarnaast komen wij regelmatig in de grotere plaatsen in de regio zoals in Almelo, Enschede, Hengelo, Deventer en Zwolle. Wij bezorgen onze wijnen bij zowel particulier als restaurant. Bent u gevestigd in een andere plaats? Geen probleem neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.