Buenos Vinos

Wijnhandel Almelo

Organiseer je eigen wijnproeverij

Wijnproeverij in Almelo

Met een wijnproeverij kom je er achter wat je favoriete wijn is qua smaak en bij welke gerechten je smaakpapillen het meest getriggerd worden. Naast het feit dat het erg gezellig is om een wijnproefavond te organiseren, kan het ook leerzaam zijn voor jezelf.

Wij leveren onze wijnen graag bij onze klanten

Wijn Bij u thuis in Almelo of in uw restaurant

Wij leveren graag aan particulieren, restaurants en andere bedrijven in heel Oost Nederland. Wij zijn regelmatig onderweg, vanuit onze wijngroothandel in Rijssen, om onze klanten te bedienen. Binnen Rijssen, Nijverdal, Hellendoorn, Holten, Markelo, Wierden en Enter bezorgen wij op donderdagavond en op zaterdagmorgen gratis!

Daarnaast komen wij regelmatig in de grotere plaatsen in de regio zoals in Almelo, Enschede, Hengelo, Deventer en Zwolle. Wij bezorgen onze wijnen bij zowel particulier als restaurant. Bent u gevestigd in een andere plaats? Geen probleem neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Flexibel en servicegericht

Speciale wensen?

Zit de voor jou juiste wijnproeverij doos er niet bij op onze website? Stuur dan een mail naar info@buenosvinos.nl en geef aan welke wijndoos wij voor jouw wijnproefavond kunnen samenstellen. Mocht je advies hierover kunnen gebruiken, neem dan ook gerust contact met ons op.

Team Buenos Vinos

Jan Slagman

Wij staan voor uw klaar met Vrijblijvend wijnadvies

Vragen?

Heeft u vragen over het organiseren van uw eigen wijnproeverij? Misschien wilt u wel een eigen proeverij pakket samenstellen of heeft u een vraag welke wijn het beste past. Geen probleem wij geven u snel en vrijblijvend wijnadvies. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen of mailen.


    Genieten van heerlijke wijnen doet u met

    Wijnhuis Buenos Vinos

    Wij houden van lekkere wijnen en zoeken dus wijnen met een verhaal. Wijnen waar iets over te vertellen valt. Bijvoorbeeld de wijnen van Bodegas Bleda waar de wijnranken op 700 meter boven zeeniveau groeien. Hier groeit de Monastrell druif met een hoog suiker en tannine gehalte.

    Of van Cantina Ravazzi waar men prachtige wijnen maakt voor hun private collection. De Prezioso wijn van 2016 is nu op de markt en is door de Italiaanse wijngoeroe Luca Maroni beoordeeld als beste Italiaanse wijn van 2020!